Bane Trifunović snima "Odumiranje"

Ostvarenje "Odumiranje" nastalo je po istoimenoj predstavi, u režiji mladog novosadskog reditelja Miloša Pušića. Glavne uloge u filmu tumače Branislav Trifunović, koji je ujedno i producent filma, te Dara Džokić, Emir Hadžihafisbegović, Jasna Đuričić, Boris Isaković.

Bane Trifunović igra Janka, sebičnog mladog čoveka koji misli da će napuštanjem zemlje i selidbom u Švajcarsku promeniti svoj život. Njegove roditelje igraju Dara Džokić i Emir Hadžihafisbegović, a osim njih u filmu glume i Boris Isaković, Jasna Đuričić, Novak Bilbija...

- Ovo je prvi put da sam produciram ceo film. Ekipa je zadovoljna. Trenutno smo na Zlatiboru, a planina je glavni junak u filmu! - priča Bane Trifunović za “Blic” i dodaje da će ekipa film snimati na još lokacija u Srbiji, ali i u Švajcarskoj.

Priča u filmu prati sudbine porodice koja je smeštena u selo koje odumire. To je selo, kao i mnoga u Srbiji, iz kojih mladi odlaze u gradove ili inostranstvo u potrazi za boljim životom.

- A dovoljno nam je svima da samo upalimo televizor i pogledamo šta se dešava oko nas i da poželimo da odemo odavde - kaže Trifunović za "Blic" i dodaje da će u ovom filmu biti i priče o porodici i ljubavi.

Premijera filma "Odumiranje" se očekuje krajem ove ili početkom sledeće godine.

Izvor: M. Čule za "Blic"

Pogledajte još