Opsesija: Amerikanka poseduje 16.400 pari cipela?! (VIDEO)

Darlin Flin (57) iz Kalifornije je ponosna vlasnica 16.400 pari cipela, ali i titule "Kraljice cipela" jer ni jedna žena, ma koliko bila opsednuta cipelama, ne poseduje toliko pari koliko ona.

"Kraljica cipela" je svoje "ljubimice" počela da kupuje nakon razvoda 2001. godine. Do 2006. godine već je u svom vlasništvu imala 7.765 pari čime je ušla u Ginisovu knjigu rekorda. Ove godine je oborila svoj rekord udvostručivši broj cipela, pa sada ima 16.400 pari koje vrede oko pola miliona dolara.

- Ne znam zašto sam odabrala cipele. Jednostavno ih volim i sad sve to otelo kontroli. Volim da su oko mene, da ih gledam i razmišljam o mojim putovanjima širom sveta - kaže Darlin za "The Daily Mail".

Darlin Flin - "Kraljica cipela"

(old_image)

Koliko Darlin voli cipele kao umetničko delo dokazuje i činjenica da skuplja sve što ima veze sa njenom opsesijom - od nameštaja, preko telefona do umetničkih dela kojima je svima zajedničko to što su na neki način povezani sa obućom.

Ali, opsesija cipelama se tu ne završava. Darlin sanja da živi u kući u obliku cipele, koju je čak pokušala da kupi putem eBaya, ali je neko to učinio pre nje.

- Živela bih u cipeli pod uslovom da je dovoljno velika da u nju stanu sve ostale cipele koje posedujem - strastvena je Darlin.

Da li će "Kraljica cipela" dobiti svoj rijaliti šou - videćemo. Ali, sve nekako "miriše" na to... i, pa, cipele! Naravno, TV kanal TLC je bio tu prvi da zabeleži još jednu bizarnu priču. Pogledaj video u nastavku!

Koliko pari cipela ti poseduješ?

Pogledajte još