Sutra otvaranje renoviranog Merkator centra Beograd

Merkator centar Beograd koji je od maja zatvoren zbog rekonstrukcije, sutra će ponovo biti otvoren za kupce i posetioce.

U rekonstrukciju tog objekta, koji je prvi prodajni objekat koji je slovenačka kompanija Merkator (Mercator) otvorila u Srbiji, u decembru 2002. godine, kompanija Merkator-S uložila je 12 miliona evra.

Kako su kazali u kompaniji Merkator-S, rekonstruisani centar ispunjava najviše tehničko-tehnološke standarde trgovačkih centara u najrazvijenijim zemljama Evrope i posetiocima će pružiti najbolje uslove za kupovinu na tržištu u Srbiji, uz najširu ponudu i vrhunski kvalitet usluge.

Naglasili su da je modernizacija Merkator centra Beograd nastavak faze razvoja i širenja kompanije Merkator-S, kao jednog od najznačajnijih investitora sa ulaganjima većim od 500 miliona evra i sa preko 5.000 zaposlenih u Srbiji.

Pored restorana, kafića i fitnes studija, u Merkator centru nalaziće se i kompletna ponuda specijalizovanih i servisnih delatnosti (pošta, banka, hemijsko čišćenje, frizerski salon, auto perionica i cvećara).

Glavni ulaz u centar, koji će imati 74 zakupca, je iz bulevara Zorana Đinđića.

Beta

Pogledajte još