Urbani Pink?

- Dugo smo analizirali kako da još više proširimo dijapazon gledalaca, a na osnovu toga smo smo izabrali formate koji će povećati broj publike starosti 18 do 49 godina. Imamo čak 36 formata u sopstvenoj produkciji od kojih su 10 potuno novi – kaže predsednik "Pink media group" Željko Mitrović.

On je predstavio i redizajn televizije koji je dosta mordenizovan, a promenu će pretrpeti čak i čuvena flekica.

- Pokušali smo da napravimo najbolji dizajn u regionu, uz želju da zadržimo pažnju starih gledalaca, ali i da se oni gledaoci koji do sada nisu bili uz "Pink", opredele za ovaj kanal koji je prihvatljiv sada svim generacijama i svim sredinama – rekao je Petar Pašić direktor firme "Doktor Frajd".

U novoj sezoni gledaoci će imati priliku da gledaju dva nova velika muzička šou programa, “Vip room” (Boško Jakovljević) i “Stotka” (Bane Tomašević), namenjenih urbanijoj populaciji i kolažnu emisiju “Pink target”, ali I šou kviz “Slaži ako smeš” sa Brankom Nevistić.

Kako je najavio Željko Mitrović "Pink" snima i dve nove domaće igrane serije ("Zvezdara" u režiji Dragoslava Lazića i "Krugovi moći" po tekstu Žarka Jokanovića), rijaliti programe "Prvi kuvar Srbije" i "Đavolja večera".

Na programu će se naći i trenutno najpopularnija turska serija "Sever Jug" koja počinje sa emitovanjem od nedelje, 2. septembra, kao i najskuplja serija na španskom jeziku ikada “Pablo Eskobar” čije je emitovanje zakazano za početak jeseni. U ovoj seriji se u 70 epizoda pojavljuje čak 1300 glumaca.

Tokom drude polovine sezone 2012/2013 najavljena su projekti "Perfect bride" i "Voice" od kojih se očekuje da budu potpuni hit s početka iduće godine.

Pogledajte još