Pobednik Survivora, kao maneken

Na neverovatno posećenoj reviji italijanske modne kuće „Pal Zileri” predstavljeni su modeli za proleće /leto 2009. Kako je već tradicija da se na ovim revijama u ulozi manekena pojave poznate ličnosti u trendu, reviju je, na oduševljenje publike, otvorio pobednik prvog srpskog „Survivora”, Nemanja Pavlov.

Bljesak svetla po površini materijala odaje sliku kristalne skulpture. Nežni svetlucavi pamučni materijali i sjajne, super lagane jakne, uz tehno svilene tkanine, karakteristični su za ovaj segment kolekcije. Sakoi, košulje i puloveri u nijansama sive sa žutim detaljima su mekani i lagani. Nijanse i kombinacije boja prate osnovnu kolekciju "Pal Zileri". Naglasak je na povratku krep vune u kombinaciji sa svilom kojom se postiže lakoća tkanine, ne teže od 180 g, a koja se koristi za nepostavljene lagane sakoe.

Dezeni sa sitnim prugama definisu klasična odela, ali i sportske pamučne sakoe; mikrodezeni krase poslovna odela i sakoe, a fini tartan ekskluzivna odela.

Što se tiče kravata, izbor se kreće od svilenih do kravata od mešavine svila i lana sa štampanim dezenima.

Elegantne cipele i kaiševi izrađeni su od najkvalitetnije kože, delom ručno - kao garancija izvrsnog kvaliteta i udobnosti. Ponuda laganije i više sportske kolekcije obuće garantuje efektnost i udobnost.

Iako revije obično kasne zbog sporog smeštanja posetilaca, ili zabune oko mesta, ovoga puta se čekao neko od VIP zvanica za koga su bila ostavljena dva mesta u prvom redu velelepnog zdanja EXPO centra. Kada su preko crvenog tepiha do svog mesta došli ministar odbrane Dragan Šutanovac i njegova supruga Marija, svetla su se ugasila i revija je mogla da počne.

Da muškarci sve više vode računa o svom izgledu i prate modne trendove, uverili smo se po broju muške populacije koja je sedela u publici i sa nestrpljenjem iščekivala svaki novi komad. Iz prvog reda apladirali su Niša Saveljić, ministar zdravlja Tomica Milosavljević, bivši generalni inspektor MUP-a Vladimir Božović, kreatori Bata Spasojević i Suzana Perić, Sanja Papić, Snežana Dakić…….

Kao specijalni gost revije pojavio se Sergej Ćetković, čiji je izlazak pratila pesma “Pogledi u tami”.

Tekst: Jelena Antonijević

Pogledajte još