Boki 13 menja pol pred kamerama!

Taman kad smo pomislili da je tvoricima raznih rijalitija ponestalo ideja, smislili su nov način da šokiraju javnost. Naime, u novom projektu koji je uveliko u pripremi biće prikazana operacija promene pola, saznaje "Kurir".

Serijal će trajati 50 dana i prikazivaće sve - od priprema za operaciju, preko same operacije do postoperativnog oporavka, a oko izbora glavnog aktera novog TV eksperimenta nije bilo dileme - odabran je Boki 13.

On je pristao da pred TV kamerama i hirurškim putem promeni pol i tako i zvanično postane žensko.

"Boki sprema najskuplji rijaliti na Balkanu. Tako nešto još niste videli. Kamere će ga pratiti u stopu, a biće i u operacionoj sali kada bude menjao pol. Mislim da je on jedini koji ima muda da tako nešto uradi javno", otkriva za Kurir blizak prijatelj 26-godišnjeg Jovanovskog.

Ekipa Kurira je čak uspela da sulika Bokija 13 kako ulazi u Specijalnu bolnicu za estetsku i plastičnu hirurgiju na Dedinju, ali on nije želeo da daje bilo kakvu izjavu.

Ovaj rijalti će se najverovtnije prikazivati na Pinku i to sve u sklopu nove, urbane programske orijentacije, pretpostavljamo. Mislte da su Grandovi narodnjaci bili loši? Razmislite ponovo...

Pogledajte još