Prevara ili ne: Vera Matović koketira s "đavolom"... Unazad?! (VIDEO)

Za kratko vreme, na YouTubeu je postala senzacija video u kome se opet "tretira" jedva, već legenda društvenih mreža - Vera Matović. Setimo se samo njenog HIT nastupa na jednoj TV stanici: "Pitala sam popa" u kome joj je bez uzdržavanja "trljajućim" plesom pomagao striper.

Da li znaš? Subliminalne poruke su poruke ispod granica percepcije, koje se mogu videti/čuti kada se video/audio snimak uspore ili puste unazad. U normalnoj brzini ih je nemoguće zapaziti ni okom, ni ljudskim razumom. Ali, zato, navodno, utiču na ljudsku podvest. Najčešće se, veruje se, koriste za plasiranje različitih reklamnih poruka. Prvi put su korišćene za "poturanje" Koka Kole tokom filmova u jednom bioskopu u Nju Džersiju.

Međutim, ovog puta Vera Matović je zaintrigirala na drugi način. Naime, neko je pustio unazad njen hit "Ljuljaj me, sudbino" i otkrio da, verovali ili ne, jedan romantični narodnjak krije opasne subliminalne poruke i žestoke psovke.

Pogledaj video u nastavku i proveri da li i ti zaista čuješ "pojmove" poput: "ku*vin vodenjak", "kravo stiže ti jedan notes", "jedu mi se baklave", "meni duša crvena", "ej, kum li mi je p***a"...

Uostalom, zašto bi Vera Matović ili neko "iza nje" ovo uopšte i radio, kada je ona celu naciju već prodrmala hitom "Pitala sam popa"?! To je imalo daleko veći uticaj od bilo kakve subliminalne poruke.

Pogledajte još