Ljubica Gojgić je Žena godine 2012

Nagrada "Women of the Year" se dodeljuje ženama sa posebnim dostignućima, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, putem glasova koje šalju čitaoci magazina, ali i istaknuti članovi našeg društva. Ljubice Gojgić nominovana je među drugim uspešnim ženama u oblastima svog delovanja, kao što su Milica Delević, Slavica Ðukić Dejanović, Jelena Genčić, Snežana Divac.

Ljubica Gojgić na B92 je od 2001, bila je specijalni izveštač iz Haga i autorka i voditeljka emisije "Proces TV". Sedam godina radila je za nedeljnik "NIN", pratila politička i društvena zbivanja. Kao stipendista novinarske fondacije "Alfred Frendli" radila je u dnevnom listu “Pittsburgh Post-Gazette” u Pitsburgu (SAD) a pre toga bila novinarka u “Fondaciji novinara Evrope” u Parizu, kao učesnik programa koji su sponzorisale Evropska unija i Vlada Francuske. Radila u dnevnom listu “Demokratija”. Na početku novinarske karijere, od 1992-1995. radila na Radio INDEX-u kao reporterka, urednica i voditeljka kulturnog magazina. Ljubica je radila u beogradskoj kancelariji UNMIK-a, kao pomoćnica atašea za štampu. Rođena je u Užicu 1970. Govori engleski i francuski. Njena interesovanja su međunarodno pravo, politika i umetnost.

Women of The Year je nagrada koja promoviše izuzetne žene Srbije, koje u modernom vremenu uspevaju da budu i lepe i uspešne u mnogo različitih kategorija: poslu, privatnom životu, porodici. One unose optimizam u živote drugih, ne odustaju od kreiranja sveta koji je zanosan i čaroban, ma kako da su okolnosti života u Srbiji iskušenje.
(old_image)

Women of The Year su sve one žene koje su primer kako se hrabro i poletno može kretati kroz sve sfere života: posao, ljubav, roditeljstvo, izazove, uspone i padove, kako se može otmeno i na primer drugima biti žena kojoj se dive i koja je to zaslužila.

Women of The Year slavi one najčarobnije osobine žena zbog kojih su magične: osmeh, veštinu, strpljivost, izdržljivost, kreativnost, viziju, lepotu, šarm, avanturu, predanost.

Svečana dodela nagrada biće održana 18. septembra, u restoranu Kameleon, u Grand kazinu, sa početkom u 20 časova.

Women of The Year 2012 - Godišnja nagrada veličnastvenim ženama Srbije

Lista nominovanih žena godine 2012:

Made in Serbia – Jelena Genčić
Without borders – Milica Delević
Kulturni poduhvat – Madlen Zepter
New Idols – Nina Janković, Danina Jeftić glumice
Super Human – Ivana Mišković
Žena u politici – Slavica Đukić Dejanović
Istina između redova – Ljubica Gojgić
Medical guru – Dr Mima Fazlagić
Regionalni razvoj – Verica Kalanović
TV Lice – Maja Nikolić RTS
Prijatelj Srbije – Amb. Danske Mette Kjuel Nielsen
Devojke za primer – Milica Mandić,Ivana Maksimović
Poslovni uspeh – Svetlana Glumac
Jake žene – Snežana Divac
PR ideas – Nevena Kurtović
Žena u trendu – Snežana Dakić
Nagrada za Istrajnost – Dragana Ćosić
Stručnost pre svega – Dr Marina Stolić
Pozitivan Uzor – Isidora Žebeljan

Pogledajte još