Negujte se kao Viktorijini anđeli

Portal časopisa "Grazia" objavio je listu malih trikova uz pomoć kojih andeli kuće "Victoria's Secret" održavaju besprekoran izgled, a najbolje od svega je što su svi postupci jednostavni i jeftini pa ih lako možete primeniti kod kuće.

Miranda Ker
Seksi Miranda obožava maslinovo ulje pa ga zato redovno nanosi na vrhove kose i ostavlja preko noći. Tim postupkom sprečava nastajanje ispucalih vrhova i održava kosu sjajnom i zdravom.

Marisa Miler

Zanosna plavuša poznata je po svojim bujnim uvojcima koje održava veoma jeftinim tretmanom. Na kosu svakih desetak dana obilno nanosi regenerator, rašcešlja vrhove, složi pundu i ispere je tek nakon 24 sata.

Karolina Kurkova
Karolina tvrdi kako je za lep izgled njenog lica dovoljan samo - jedan limun. Ona sok limuna nanosi direktno na kožu lica kako bi joj vratila boju i sjaj. Limun sadrži vitamin C koji se često koristi u različitim kremama i serumima, ali s obzirom na to da je jako agresivan, pre izvođenja ovog postupka radije se posavetujte sa svojim dermatologom.

Alesandra Ambrosio
Prelepa brazilska manekenka kaže kako svakodnevno ispijanje vode od kokosa pomaže njenoj koži da izgleda sveže, blistavo i elastično. Veruje se kako voda od kokosa svojim sastojcima produžava mladalački izgled i čini čuda za kožu, pa je osim Alesandre ispijaju i mnoge druge slavne lepotice.

izvor: 24sata.hr

Pogledajte još