Trener Hala optužio Fabregasa za pljuvanje

LONDON, 18. marta 2009. (Beta-AP) - Trener Hala Fil Braun optužio je povređenog fudbalera Arsenala Seska Fabregasa da je pljunuo njegovog pomoćnika Brajana Hortona u tunelu posle utakmice četvrtfinala engleskog FA kupa.

Arsenal je u utakmici odigranoj u utorak pobedio sa 2:1. Pobednički gol postigao je glavom Vilijam Galas, koji je naizgled bio u ofsajdu, što je izazvalo burne reakcije igrača i stručnog štaba Hal sitija.

"Pljunuo je mog pomoćnika u tunelu, to je njihov kapiten. Nadam se da je ponosan. Pljunuo mu je na noge. Nismo pošteno izgubili utakmicu", rekao je Braun i dodao da neće prihvatiti izvinjenje 21-godišnjeg Fabregasa.

Trener Arsenala Arsen Venger rekao je da ne zna ništa o tom
događaju.

"Nisam ništa video. Želim da pričamo o fudbalu. Nisam specijalista za pravljenje novinarskih priča ili za stvaranje beznačajnih stvari koje su se mogle dogoditi u tunelu. Žao mi je, ne mogu da pričam o nečemu što nisam video", rekao je Venger.

Fabregas nije igrao od 21. decembra i utakmice sa Liverpulom, kada se povredio posle duela sa svojim saigračem iz reprezentacije Ćabijem Alonsom.

Pogledajte još