Japanac ponudio svoje polne organe za jelo!

Japanac Mao Sugijama (23) krajem marta je išao na hirušku intervenciju, gde su mu odstranili polne organe. Zamrzli ih, pa je Sugijama brže bolje izabranim ljudima preko Tvitera ponudio svoje polne organe. Za ovakav "specijalitet" svaki gost, od izabranih petoro, morao bi da izdvoji 199,33 evra.

Sugijama, koji je odstranio i (prsne) bradavice, rekao je da je razmišljao da bi i sam pojeo svoj polni ud. Onda se predomislio i odlučio da je bolje da "podeli" sa drugima. Svoje polne organe je tako skuvao sam, a nadzirao ga je kuvar.

Gosti, koji plaćaju da bi jeli organe, morali su pre obroka da potpišu da preuzimaju rizik ukoliko im posle jela bude loše ili im pripadne muka, i da krivica na pada na Sugijamu.

Pozivnicu za događaj je objavio na Tviteru. Napisao je da nudi svoje polne organe koji su pripremljeni za jelo za oko 1000 funti. Napisao je takođe da bi organe dobio prvi kupac koji bi se zanimao za ovaj "proizvod".

Sugijamu, koji za sebe kaže da je aseksualan, policajci nisu mogli da uhapse zato što je skuvao i nudio svoje polne organe, jer se u Japanu kanibalizam kazneno ne goni. Sugijama je optužen za nedolično ponašanje, a sleduje mu do dve godine zatvorske kazne i novčana kazna do oko 24.600 evra.

Pogledajte još