Muškarac izboden u centru Beograda

0

Jedan muškarac, starosti oko 30 godina, teško je povređen hladnim oružjem u tuči tokom noći u centru Beograda, rečeno je nedelju agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Govoreći o saobraćajnim nesrećama, Macura je rekla da su se desile tri veće, u kojima su dve osobe povredjene, ali njihove povrede nisu opasne po život.

U subotu uveče u opštini Palilula, u Ulici Ljubomira Stojanovića, povredjena je devojčica od 11 godina na koju je naleteo automobil. Ona je zadobila potres mozga i povrede usana, čela, butine i kuka.

U Bulevaru oslobodjenja, oko tri sata posle ponoći, jedan automobil se prevrnuo ali u tom incidentu nije bilo povredjenih, dok je jedan muškarac u Zucama, oko pola pet, u nesreći zadobio povrede vrata i desne potkolenice.

Prema rečima portparolke Hitne pomoći, ta medicinska služba u toku noći izmedju subote i nedeljeje obavila 100 intervencija, od čega 27 puta na javnom mestu, a javljali su se hronični bolesnici, najčešće astmatičari, srčani bolesnici, ljudi sa hipertenzijom i osobe s malignim oboljenjima.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.