Gigs: Još uvek sve zavisi od nas

BEOGRAD, 23. marta 2009. (Beta) - Fudbaler Mančester junajteda Rajan Gigs ocenio je da ishod trke za šampionsku titulu u Engleskoj i dalje isključivo zavisi od njegovog tima, iako su u poslednja dva meča "crveni đavoli" doživeli poraze.

Nakon poraza od Liverpula i Fulama, Mančester ima bod više od ekipe sa "Enfilda", ali i utakmicu manje.

"Svi smo razočarani zbog poraza od Fulama. Posle poraza od Liverpula pre nedelju dana, želeli smo da se u Londonu vratimo na pobednički put. Moramo da uradimo ono što je do nas, ne smemo da se obaziremo na rezultate konkurenata. I dalje je sve u našim rukama", izjavio je Gigs za televiziju "Skaj".

Prvi pratilac Liverpul juče je bio ubedljiv protiv Aston Vile (5:0), dok je trećeplasirani Čelsi poražen u londonskom derbiju od Totenhema sa 1:0.

"Iskreno, nismo očekivali takav ishod utakmice u Londonu... U svakom slučaju, bolje je da gube nego da pobeđuju", kazao je velški internacionalac.

Zbog odigravanja utakmica kvalifikacija za Mundijal 2010. u engleskom prvenstvu predstoji pauza do 4. aprila, a Junajted će dan kasnije dočekati Aston Vilu.

"Neki naši igrači sada odlaze zbog reprezentativnih obaveza. Nadam se da se neće vratiti sa povredama i da ćemo u sledećem meču protiv Aston Vile ponovo biti ona pobednička ekipa", zaključio je Gigs.

Pogledajte još