Taramount vas vodi na "Disney on Ice"

Svako ko odgleda film “Hrabra Merida” u bioskopima Kolosej u “Ušće” Shopping centru, bioskopu Roda na Banovom brdu kao i bioskopu Arena u Novom Sadu, uz ulaznicu dobiće i specijalni kupon sa pozivom na likovni konkurs. Dovoljno je da kupon uz vaš crtež na temu “Najhrabriji Diznijev junak” pošaljete na adresu Arene Beograd koja se nalazi na kuponu, najkasnije do 10. novembra.

Svi crteži biće izloženi u holu Kombank Arene tokom prikazivanja predstave “Zabava počinje!” od 15. do 18. novembra a najinteresantniji radovi dobiće i po dve ulaznice za ovu čaroliju na ledu.

Iskoristite priliku da uživate u avanturama Diznijevih junaka.

Kombank Arena od 15. do 18. novembra pretvoriće se u ledenu dvoranu iz sveta bajki, praznika i zabave.

Uz kombinaciju savremenih elemenata i eklektičnom mešavinom kreativnih elemenata, Dizni na ledu vam predstavlja Zabava počinje! - nezaboravnu žurku koja će inspirisati porodice da u jednom danu proslave sve praznike u godini.

Kada se pridružite Mikiju Mausu i drugarima, prisustvovaćete posebnoj svečanosti punoj zabave i iznenađenja, spektakularnog klizanja i živopisnih kostima. Predstava vas vodi kroz uzbudljive događaje sa vašim omiljenim likovima gde ćete prisustvovati kraljevskom balu zaljubljenih sa najnovijom princezom Tianom, veoma veseloj nerođendanskoj žurci sa Alisom i Ludim Šeširdžijom, zabavi na Noć veštica sa Džekom Skelingom i drugim zloćama Diznijevih crtaća i havajskom odmoru sa Lilo i Stičom.

Pogledajte još