Porodični vikend 6. i 7. oktobra u bioskopima "Cineplexx"

Tokom ovog vikenda od 12 do 16 časova posetioci bioskopa "Cineplexx" moći će da pogledaju aktuelne filmove za decu i porodicu, kao što su "Hrabra Merida 3D“, "Ledeno doba 4: Pomeranje kontinenata 3D“, "Madagaskar 3: Najtraženiji u Evropi“, kao i novi animirani film "Hotel Transilvanija“, kome će ovo biti prvi vikend prikazivanja. Premijerno će biti prikazan i "Gumeni Tarzan 3D“. Mali posetioci će dobijati primerak časopisa "Mali Politikin zabavnik“ i "Fun&Fit Kids” ovsene kaše na poklon.

Nezaobilazni deo Porodičnog vikenda su i zabavni programi. Mališani koji posete bioskope "Cineplexx“ i "Vilin Grad“ moći će da se druže sa maskotama, mađioničarima i klovnovima, da učestvuju u "facepainting-u“ i likovnim radionicama. U beogradskom bioskopu, moći će da stvaraju maske i figurice inspirisanih filmovima "Gumeni Tarzan 3D“ i "Hotel Transilvanija“, pod nadzorom stručnjaka iz "Pero Art Centra“ i da se zabavljaju uz Centar za animaciju dece "Čigra Igra“.

Drugi dan vikenda, 7. oktobar, rezervisan je za zagrevanje za 8. Dečiji filmski festival KIDS FEST, koji će se od 15. do 21. oktobra, pored drugih bioskopa u Srbiji, održati i u bioskopima "Cineplexx“ u Beogradu i Kragujevcu i "Vilinom Gradu“ u Nišu. Više o festivalu može se naći na adresi www.kids-fest.com.

Porodični vikend će doneti mnoge pogodnosti korisnicima kartice Porodičnog film kluba, koja deci do 14 godina obezbeđuje niže cene ulaznica i besplatne kokice. Tokom vikenda oni će imati i dodatnih 10% popusta, dok će za film "Gumeni Tarzan 3D“ cena ulaznica Porodičnog filma kluba važiti i za roditelje. Uz karticu se ostvaruje popust za novi Porodični meni. Više o kartici i tome kako se učlaniti u Porodični film klub moguće je saznati na adresi http://porodicniklub.cineplexx.rs.

Ovakva bioskopska zabava namenjena porodicama će u bioskopima "Cineplexx“ postati tradicija i odvijaće se svakog prvog vikenda u mesecu.

Pogledajte još