Dočekali smo novog Džounzija

Konačno! Prvi trejler novog filma Spajka Džounzija je pred nama!

Reditelj Spajk Džounzi adaptirao je popularnu knjigu Morisa Sendaka "Tamo gde su divlje stvari" (Where The Wild Things Are) o neposlušnom dečaku Maksu, koji za kaznu odlazi u krevet bez večere i stvara sopstveni svet – šumu koju naseljavaju neobična divlja stvorenja kojima on postaje vladar. 

Do sada smo bili u prilici da po Internetu pratimo "buzz" o ovom filmu i uzbuđeni skupljamo kadrove Džounzijevog sveta iz mašte, a sada je, konačno, osvanuo i prvi zvanični trejler filma "Tamo gde su divlje stvari".

Evo kako je TRIP početkom februara predosetio da priča o novom Džounzijevom filmu polako dobija svoj (pozitivan!) ishod:

Potrebna su nam čudovišta!
Zašto? Drugačija su i... iza svega stoji reditelj Spajk Džounzi. Bitan razlog je i da se radi o filmskoj adaptaciji čuvene dečije knjige “Where The Wild Thing Are“ MorisaSendaka. Priča o dečaku Maksu i njegovom imaginarnom svetu šumskih čudovišta, ekranizovana je sve raširenijim kombinovanjem glumaca s kompjuterskom animacijom. Iako je projekat tokom godina nailazio na brojne produkcijske barijere i sumnje pojedinaca u Džounzijevu viziju, dugo očekivana svetska premijere zakazana je za oktobar. Najnovije (veoma kul!) vizuelne detalje, Džounzi je otkrio na dizajnu skejtova svoje firme “Girl Skateboards“.

Džounzi je uloge poverio izuzetnoj glumačkoj ekipi koju čine: Forest Vitaker, Ketrin Kiner, Maks Rekords, Mark Rufalo, Loren Ambroze, Džejms Gandolfini, Ketrin O'Hara.

Takođe, sada se zna i definitivan datum američke premijere: 16. oktobar.

Inače, Spajk Džounzi je poznat kao reditelj brojnih zapaženih video spotova za muzičke zvezde poput Becka, Björk, Sonic Youth i Beastie Boys.  Radio je i niz reklamnih kampanja, a potpisuje režiju filmova "Adaptacija" (Adaptation) i "Biti Džon Malkovič" (Being John Malkovich).

Katarina Milovanović

Pogledajte još