Vlado Georgijev

U Beogradskom Grand kazinu, pred oko 1.000 ljudi poznati pop kantautor Vlado Georgijev održao je svoj mini koncert. Kako je ulaz bio samo za stalne goste i specijalne zvanice sa pozivnicama, može se zaključiti da je ovo bila jedna velika svirka zatvorenog tipa koja je počela pola sata pre ponoći. 

Svoj romantično-morski mediteranski zvuk koji preovlađuje u skoro svim njegovim pesmama, preneo je i na publiku, koja se njihala pevušeći hitove “Žena bez imena”, “Sama bez ljubavi", "Bolesni od ljubavi", "Zbogom ljubavi", "Reci mi da znam"….. Poznati Barba iskoristio je priliku da najavi svoj singl “Hej ti” za koji je uradio i spot na interesantnim lokacijama u Kragujevcu, Veneciji i Beogradu. Na komentar zašto je primorske krajeve zamenio jednom halom “Zastave” u Kragujevcu, on kroz osmeh kaže:

- Previše je bilo golih i lepih žena u mojim spotovima. Zato smo sada za promenu ubacili brze automobile. Ako me pitate zašto sam umesto Herceg Novog izabrao Kragujevac, zato što su jako gostoprimljivi, a Veneciju zato što je to grad za sebe, ali moram priznati grad greha. Sve tri lokacije sam birao sam, što je bio veliki zalogaj u produkcijskom smislu.

O njemu se skoro sve zna, iako retko komunicira sa novinarima. Po prirodi je avanturista koji voli jedrenje, brze motore i automobile, pa nam je otkrio da ovog leta planira da ode motorom na Siciliju. Kad napuni baterije i nove pesme se zavrte, razmišlja o velikom koncertu u Beogradskoj areni.

(old_image)- Iako je od prethodnog albuma prošlo već pune dve godine, ja jednostavno ne jurcam za parama. Snimio sam preko 40 pesama i još uvek imam ozbiljan problem kojih 10 da stavim na album. Onog trenutka kad osetim da mogu nešto novo da uradim i ponudim nešto drugačije od prethodnog puta, tada ću izdati album.

Poznato je da Vlado piše tekstove kako za sebe tako i za druge pevače, koji snimaju u njegovom velelepnom studiju VG art, za šta nam kroz osmeh otkriva da to i nije nešto tako isplativo, kako se misli. 

Spot možete pogledati ovde, a kako se snimalo ovde. 

Tekst: Jelena Antonijević

Pogledajte još