Milorad Čavić u vezi s kreatorkom

"Marina i Milorad su prijatelji jako dugo i pre emotivne, imali su uspešnu poslovnu saradnju. Naime, penzionisani plivač je prošle godine trebalo da bude zaštitno lice Marinine kolekcije, ali kako je iznenada morao da otputuje u Ameriku, nije došlo do realizacije. Od tada su u kontaktu i izgradili su prijateljski odnos, koji je pre tri meseca prerastao u emotivni "- rekla je za „Blic“ Marinina dobra prijateljica i dodala:

"Ona ne voli da priča o svom privatnom životu. Oduvek je sanjala da postane uspešna modna dizajnerka i da se piše samo o njenim poslovnim podvizima. Pre veze s Čavićem, bila je u trogodišnjoj vezi s jednim manekenom s kojim je delila i životni prostor, ali kako se to neslavno završilo, ona je na tren izgubila volju i nadu da će pronaći onog pravog. Milorad ju je, međutim, ubedio u suprotno"
, dodao je izvor.

"Ja ne želim da govorim o tome s kim spavam i s kim jedem. Volela bih da se piše o mojoj reviji koju sam pripremila za samo mesec dana, a gotovo 90 odsto iste je rasprodato", rekla je Marina.

Na insistiranje Blicovog novinara da da bar male smernice o tome da li su spekulacije o Čaviću i njoj osnovane, Marina Milovanović je kratko rekla:

"Prosudite sami", i kroz smeh završila razgovor.

Milorad Čavić
je na pomenutoj reviji bio u prvom redu.

Izvor: Blic

Pogledajte još