Toti: Roma može do Lige šampiona

BEOGRAD, 30. marta 2009. (Beta) - Kapiten fudbalera Rome Frančesko Toti rekao je da je uveren da njegova ekipa može da se kvalifikuje u Ligu šampiona sledeće sezone.

Toti se tokom čitave sezone mučio sa povredama, a čini se da je njegovo odsustvo uticalo na slabije igre Rome, ali kapiten rimske ekipe rekao je da ne gubi nadu i da njegova ekipa može do četvrtog mesta na tabeli.

"Četvrto mesto? Sve je moguće. Zaostajemo za (četvrtoplasiranom) Đenovom pet bodova i mislim da možemo da završimo šampionat na četvrtom mestu. Mnogo će nam pomoći fudbaleri koji su se oporavili od povreda", rekao je Toti za televiziju RAI.

Roma se trenutno nalazi na šestom mestu prvoligaške tabele sa 46 bodova, dok Fiorentina na petom ima tri boda više, a Đenova pet više. Vodeći je Inter sa 69 bodova.

Mediji su prethodnih dana spekulisali oko Totijevog odlaska iz Rome. Čelnici kluba su odložili pregovore oko potpisivanja novog ugovora, ali kapiten ekipe veruje da će ipak ostati u klubu.

"Nisam siguran...Želim da produžim ugovor sa klubom, ali moram da sačekam ponudu. Rekli su mi da neće biti problema i zbog toga ću sačekati pravi trenutak", rekao je Toti.

Toti je došao u Romu 1992. godine i do sada je odigrao 530 utakmica za rimsku ekipu i postigao 213 golova.

Pogledajte još