Treći Sajam bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja

iSEC je najvažnija sajamska manifestacija ove vrste u regionu i predstavlja ključno mesto za poslovne kontakte i razmenu informacija o najnovijim visokim tehnologijama u funkciji lične, imovinske, poslovne i informacione bezbednosti.

Pod sloganom "Postoji bolji način", na Sajmu će, posredstvom domaćih zastupnika, biti predstavljeni vodeći svetski brendovi i najnovija dostignuća u oblasti bezbednosnih tehnologija u funkciji javne i privatne bezbednosti, počevši od tehničke i fizičke zaštite, preko tehničke infrastrukture objekata, sistema video nadzora i druge bezbednosne opreme za gradove i saobraćajnice, sistema za zaštitu kritične javne infrastrukture i kontrole i nadzora aerodroma i pograničnih zona, pa sve do korporativne bezbednosti. Učesnici na Sajmu predstaviće i najnovije tehnologije u specifičnim oblastima bezbednosti bankarskih i finansijskih institucija, telekomunikacione infrastrukture i objekata, zaštite energetskih objekata, te industrijskih zona visokog rizika... Značajan segment je i informaciona bezbednost i upravljanje podacima - sBIT, koji uključuju problematiku iz svakodnevnog javnog života, sve češće povezanog sa bezbednošću ličnih i poslovnih podataka, prevencijom visokotehnološkog kriminala, bezbednošću interneta i socijalnih mreža, transakcija u mobilnoj telefoniji itd.

U svim ovim oblastima radi se o oko 200 najrazličitijih robnih grupa (od IP sistema video nadzora, protivprovalnih sistema, sistema kontrole pristupa, preko specijalne tehnike za potrebe snaga javne bezbednosti, do softvera za zaštitu podataka od pretnji sa interneta itd...).

Tako će pod kupolom Beogradskog sajma domaći i izlagači iz regiona predstaviti domaće i svetske brendove u ovoj oblasti. Predviđeni su i bogati prateći tematski stručni programi pod nazivom Know How (security) i sBIT (informaciona i IT bezbednost), ali i novina u organizovanju sajamskih manifestacija - organizovani bilateralni b2b poslovni sastanci, o čemu izlagači i posetioci mogu da se detaljno informišu na sajamskom sajtu. Zbog velikog interesovanja i zbog specifičnosti sajma, za posetu pratećim programima i b2b sastancima neohodna je prethodna i blagovremena registracija (www.isec-expo.rs)

Sajam se održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, uz podršku Udruženja za privatno obezbeđenje PKS i drugih strukovnih udruženja bezbednosti u zemlji i regionu.

Ulaznica za građane košta 300 dinara, a za poslovne posetioce ulaz je besplatan ukoliko se prethodno registruju na sajtu www.isec-expo.rs. Cena parkinga je 100 dinara po satu.

Pogledajte još