Na sajmu "Mosbild" u Moskvi 11 firmi iz Srbije

0

MOSKVA, 31. marta 2009. (Beta) – Na Međunarodnom sajmu građevinarstva i enterijera "Mosbild" u Moskvi, koji je počeo u utorak, učestvuje 11 srpskih kompanija, saopštila je Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA).

MOSKVA, 31. marta 2009. (Beta) – Na Međunarodnom sajmu građevinarstva i enterijera „Mosbild“ u Moskvi, koji je počeo u utorak, učestvuje 11 srpskih kompanija, saopštila je Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA).

Kako se navodi, na nacionalnom štandu Srbije predstaviće se Industrija građevinskog materijala „Trudbenik“, firma za proizvodnju i projektovanje enterijera i unutrašnje stolarije „Enterijer Janković“, fabrika za proizvodnja vrata i prozora „Toplica drvo“, „Modern studio lajting“ i „Bak“ (Buck), firme koje se bavi rasvetom.

U organizaciji SIEPA nastupaju i kompanija za proizvodnju javne rasvete i žičara „Amiga“, Multikon inženjering, koji se bavi projektovanjem, dizajnom i inženjeringom, proizvođač parketa Saga drvo, „Domis“ (proizvodnja vrata i prozora), „Feman“ (proizvodnja elektroopreme) i „Cini“ (radijatori).

Koordinator za promociju izvoza u SIEPA Katarina Momčilović je ocenila da su te srpske firme u stanju da ponude proizvode po konkurentnim cenama koje prati visok nivo kvaliteta i poštovanje rokova isporuke, zahvaljujući Sporazumu o slobodnoj trgovini.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.