Na sajmu "Mosbild" u Moskvi 11 firmi iz Srbije

MOSKVA, 31. marta 2009. (Beta) - Na Međunarodnom sajmu građevinarstva i enterijera "Mosbild" u Moskvi, koji je počeo u utorak, učestvuje 11 srpskih kompanija, saopštila je Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA).

Kako se navodi, na nacionalnom štandu Srbije predstaviće se Industrija građevinskog materijala "Trudbenik", firma za proizvodnju i projektovanje enterijera i unutrašnje stolarije "Enterijer Janković", fabrika za proizvodnja vrata i prozora "Toplica drvo", "Modern studio lajting" i "Bak" (Buck), firme koje se bavi rasvetom.

U organizaciji SIEPA nastupaju i kompanija za proizvodnju javne rasvete i žičara "Amiga", Multikon inženjering, koji se bavi projektovanjem, dizajnom i inženjeringom, proizvođač parketa Saga drvo, "Domis" (proizvodnja vrata i prozora), "Feman" (proizvodnja elektroopreme) i "Cini" (radijatori).

Koordinator za promociju izvoza u SIEPA Katarina Momčilović je ocenila da su te srpske firme u stanju da ponude proizvode po konkurentnim cenama koje prati visok nivo kvaliteta i poštovanje rokova isporuke, zahvaljujući Sporazumu o slobodnoj trgovini.

Pogledajte još