Kakav mashup majstor! Spaja Depeche i Kemala, Pink Floyd i Jašara... (VIDEO)

Pa ko kaže da Depeche Mode i Kemal Malovčić nemaju ništa zajedničko? Sada imaju! Njihova tajna veza je mashup majstor pod nadimkom TheAugustOktobar koji je "smućkao" potencijalni YouTube-hit "Enjoy the Tama". Nije šala, on je to vrlo ozbiljno uradio - toliko ozbiljno da očekujemo da Depecheovci pozovu Kemala Malovčića na koncert 19. maja na Ušću kao "special guest stara".

Evo kako je Feliks Baumgartner svojim skokom inspirisao ovog mashup autora... Najblaže rečeno, svemirski skok je dobio intrigantan obrt u vidu "ljubavi" Pink Floyda i Jašara Ahmedovskog. Kaže autor da je to njegov "skroman doprinos kultu padanja". Ajjj lilalaaaj, lilalaaaj, lilalaaaj...

Nas, decu odraslu na Linčovom "Tvin Piksu", TheAugustOktobar posebno je dirnuo sledećom "YouTube-saradnjom". E, srodna dušo Badalamenti kada bi ti znao ko je Šemsa... Srce bi ti se otopilo i svaki saundtrek bi snimio ponovo. S njom!!!

Zbog ovog mashupa, August je dobio ponudu da već-nekome "rodi đecu pod svijetlima kazina"...

Kod ovog mashup majstora "plodne saradnje" imaju i Jami i The Prodigy u numeri "Folky Shit", Ejmi Vajnhaus i Sinan - srodne duše koje probaju "Rehab na eks", Dragana i Skrillex jer oboje znaju šta je "Turbo Of The Folk", legenda Mile Kitić se spojila sa legendama Nine Inch Nails u pesmi "Smeje se a plače mi se", zatim opet The Prodigy ali ovog puta sa Cecom u numeri "Cuckoo People" što je nekako i romantično. Jedna grupa ljudi je devedesetih slušala The Prodigy, sasvim drugačija - Cecu, a sada su se... pa, venčali i živeće srećno i dugovečno! Kaže August da je to "ornitologija patnje". Nekako, ne bismo da se sećamo... Osim ovako, dok se smejemo.

Pogledajte još