NEKAD I SAD: Gde su danas zvezde serije "Dosonov svet"?

Kad se samo setimo tog "natezanja" da li će Doson (Džejms Van Der Bik) biti sa Džoi (Kejti Holms) ili su samo drugari (video dokaz u nastavku)... I tako kroz šest sezona serije "Dosonov svet" (Dawson's Creek) od 1998. do 2003. godine. Srećom pa su tu, kod "Dosonovog potoka", bili i Pejsi (Džošua Džekson) i Džen (Mišel Vilijams) da lakše podnesemo sve te "strašne" tinejdžerske probleme u malom američkom gradu.

Doson je opsednut seksom, a Džoi je skandalizovana!

Danas, stvari za glavne junake ove serije izgledaju sasvim drugačije.

Kejti Holms se nakon serije trudila da izađe iz kože "zbunjene devojčice sa krivim ustima" i uspela je... ali, udajom i razvodom od Toma Kruza, ne toliko glumom. OK, da ne grešimo dušu, igrala je u filmu "Batman Begins".

(old_image)

Džošua Džekson je i dalje najbolji frajer. Tj. sada je još bolji. Zvezda je mnogima omiljene serije "Fringe" i dečko lepe glumice Dajen Kruger. Sve u svemu, uspeo je, moglo bi se reći. Šta li Kejti Holms, s kojom je bio u vezi nekada davno, misli o tome?

(old_image)

Mišel Vilijams je već priča za sebe. Ona je apsolutno najviše postigla dokazavši se kao glumica visokih dometa. Njene brojne izuzetno ostvarene uloge u nezavisnim filmovima kao da su obrisale "Dosonov svet", mada se ona te serije nikada nije ni stidila, već je celu priču dobro iskoristila kao odskočnu dasku. Bila je u ljubavi sa Hitom Ledžerom koga sigurno nikada neće prežaliti. Mišel bi obavezno trebalo da pogledaš, ako do sada nisi, u Nadlanu.com favoritima - "Planina Broukbek", "Blue Valentine", "Vendi i Lusi", "Mammoth" i "Shutter Island".

(old_image)

A Doson Liri... Nikako da se naviknemo da se on zapravo zove Džejms Van Der Bik i to dosta govori. Naravno, sve pohvale zaslužuje za ulogu u filmu "Pravila privlačnosti", a posle toga... ćorak! Eto, stigao je do toga da u stikomu "Don't Trust the B---- in Apartment 23" igra samog sebe?! OK, ako ništa drugo barem je samoironičan. To je cool. A i uvek se setimo Džeka iz serije "Vil i Grejs" i njegove fascinacije upravo Džejmsom.

(old_image)

Eh sad, koliko Doson spada u "frajere koje smo voleli"?! Pa... Ne! Ali, to je lično mišljenje. Međutim, danas, kada ga pogledamo na ovoj fotografiji sa premijere filma "The Words", ne možemo a da ne primetimo da se dobro "drži" u svojoj 35-oj godini. Kao i da bolje izgleda. Svakako ima bolju frizuru.

Naravno, čekamo tvoj komentar na pitanje: Da li je Doson bio frajer ili dosada?

Pogledajte još