Darkvudi i Bisera od večeras na turneji!

Dakvudi i Bisera su sinoć (četvrtak), na otvaranju 28. Beogradskog Jazz Festivala, u Sava centru izveli program specijalno pripremljen za tu priliku, a zajednička turneja zvanično počinje večerašnjim i sutrašnjim koncertom u novosadskom Studiju M.

"Izuzetno nam je drago što je naša priča sa Biserom naišla na na sjajne reakcije. Jedva čekamo da izađemo na pozornicu i pred ljudima koji nas skoro 25 godina prate i podržavaju, kao i pred onima koji slušaju Darkwood Dub od nedavno, a znamo da ih ima dosta, prenesemo pozitivnu energiju sa kojom smo i stvarali album ,,Vidimo se", poručuju Darkvudi.

Nedavno je plasiran i spot za pesmu ,,Milo moje", obradu Biserinog klasika koji i jazz divu i Darkwood Dub prikazuje u sasvim novom svetlu, u atmosferi koju će publika biti u prilici da vidi na turneji.

Posle novosadskih, slede koncerti u Nišu (2.11.), Paraćinu (3.11), Kikindi (15.11), Bečeju (16.11.), Lazarevcu (23.11), Čačku (30.11), Somboru (6.12.), Zrenjaninu (9.12), Beogradu (Sava centar, 15.12.), Pančevu (22.12), kao i u Inđiji, Vršcu i Subotici.

Pogledajte još