Čeda Jovanović: Evropska ideja nikad slabija u Srbiji

0

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović najavio je u nedelju da LDP neće podržati novu platformu o Kosovu jer je ona izraz politike koja je uništila Srbiju i upozorio da su sve ideje na kojima je gradjena Srbija fatalno ugrožene a da evropska ideja nikada nije bila slabija.

Na Glavnom odboru LDP u beogradskom Sava centru, Jovanović je rekao da očekuje od predsednika Srbije Tomislava Nikolića da iz Kumanova kaže istinu da je Srbija danas srušena i zapuštena jer je 20 godina vodio borbu protiv svega što je u Srbiji bilo vredno.

Od čoveka koji je greškom postao predsednik zemlje očekujem da sa tog Kumanova kaže istinu da je Srbija danas spomen kosturnica nad Kumanovom, srušena i zapuštena jer je 20 godina sa Miloševićem, Šešeljem, Vučićem i Dačićem, sa ekstremistima u crkvi, vodio borbu protiv svega sto je u ovoj zemlji bilo vredno„, rekao je Jovanović.

On je ocenio da je svaki medjunarodi nastup Nikolića diplomatski incident i da je svojim izjavama predsednik Srbije izazvao protest i u Makedoniji i u Grčkoj i da svojim komentarima o Srbrenici ponovo potpiruje nacionalizam.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.