Nata se oglasila: Danilo pravi cirkus

Izgovorivši “Neću moći da kažem ćerki Hani kakva joj je majka, nije lepo”, Danilo Ikodinović je ne samo naljutio pevačicine obožavaoce već je povredio i porodicu bivše supruge.

- Ne pada mi napamet da učestvujem u cirkusu koji Danilo pravi. Nije on ni reč rekao o meni, mnogo više je pričao o sebi - rekla je kratko za “Blic” Nataša Bekvalac.

Kako su nam preneli iz njenog najbližeg okruženja, svi su razočarani Dačinim izjavama i kažu da je on konačno pokazao svoju lošu stranu.

- Danilo je prevršio svaku meru dobrog ukusa i lepog ponašanja, koje mu, ako ćemo pravo, nikada i nije bilo svojstveno. Zaboravio je šta je sve činila za njega. Danonoćno je bdela ispred, a potom i u Kliničkom centru u Novom Sadu dok su se lekari borili za njegov život. Tih dva i po meseca je preživljavala pakao, smršala je više od 10 kilograma, slabo je jela i pila, kupala se u bolnici. Hanu skoro nije ni viđala, a o njoj su brinuli njeni roditelji. Kakva je Nataša mi vrlo dobro znamo, tako da nama nije ni bitno šta on priča. Hana više nije beba i zna ko je koliko voli i ko je od njih dvoje požrtvovaniji roditelj i ko je izdržava. Hana je sa majkom sve vreme, dok s njim povremeno provodi vikende. Baš se pitamo koliki kredibilitet će imati njegova reč kod Hane kada joj bude pričao svoje izmišljotine o majci koja joj je potpuno posvećena - kažu iz Natašinog najbližeg okruženja.

Oni takođe ocenjuju da je Danilo "spreman na sve" i da bez imalo razmišljanja ume da izvređa i javno omalovažava svakog ko mu se zameri.

Izvor: Blic

Pogledajte još