Vučić: Ne bojim se Miškovića

0

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u utorak da biznismen Miroslav Mišković jeste bogat i moćan čovek, ali da ga se ne boji, jer on nije jači od države i neće je pobediti.

„Nisam se uplašio svega toga što je radio (Mišković) i ljudi ne treba da brinu. Miroslav Mišković je možda jači od Aleksandra Vučića, ali od države nije jači i država će pobediti“, kazao je Vučić za Radio-televiziju Srbiji.

Potpredsednik vlade je rekao da onaj ko se bori protiv korupcije očekuje i protivnike, ali da on ipak ne odustaje od borbe.

On je rekao da Mišković ima veoma loše mislsjenje o njegovoj borbi protiv korupcije i da se „veoma angažovao na tome da sklopi saveze sa svima na srpskoj političkoj, medijskoj i privrednoj sceni koji bi mogli da njemu lično i Srpskoj naprednoj stranci da naškode“.

„Ne interesuje mene hoće li Mišković ili neko drugi moći, želeti, hteti da pravi saveze između Đilasa, Jovanovića, Dačića i Dinkića. Ja verujem svojim partnerima i ne verujem da bi oni u tako nešto ulaziti„.

BEOGRAD, 30. oktobra 2012. (Beta)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.