Njeguš: Ne možemo da pretimo Partizanu

0

Trener Borca iz Čačka Zoran Njeguš rekao je danas da njegovi fudbaleri ne mogu da prete Partizanu u sutrašnjoj Kup utakmici, ali da se neće predavati.

„Nismo bili miljenici žreba. Svi dobro znamo ko je favorit…i neozbiljno je pretiti takvom timu. To nikako ne znači da ćemo sa belom zastavom otputovati za Beograd. Utakmice Kupa su specifične u svim zemljama i neretko se dešavaju iznenađenja“, rekao je Njeguš.

Trener drugoligaša rekao je da njegova ekipa može samo da dobije u meču protiv petostrukog uzastopnog šampiona i da Borac bez opterećenja putuje u Beograd.

„Rasterećeni odlazimo na megdan u kome možemo samo dobiti. Sve osim pobede Partizana bi bilo veliko iznenađenje, a mi svoju šansu možemo tražiti samo u tom njihovom moranju“, rekao je Njeguš.

Trener Borca istakao je da je prvenstvo ipak prioritet.

„Sutrašnja utakmica je svakako prilika da i pojedini naši mladi igrači odigraju meč na velikoj fudbalskoj sceni. Prvenstvo je svakako prioritet, ali to naravno ne znači da se odričemo plasmana u narednu rundu Kupa. Kao prošlogodišnji finalisti imamo obavezu više da se potrudimo i napravimo veliko iznenađenje u ovom trenutku“, rekao je Njeguš.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.