Partizan: Bez opterećenja u Barseloni

BEOGRAD, 31. oktobra 2012. (Beta) - Košarkaši Partizana rekli su pred polazak u Barselonu na meč Evrolige da je to najlakše gostovanje jer je tim potpuno rasterećen, ali su svi obećali veliku borbu u utakmici četvrtog kola Grupe D.

"Barselona jeste jedan od najjačih evropskih timova, ali je ovo gostovanje najlakše jer nemamo šta da izgubimo. Nemamo pritisak i obaveze, ali ćemo igrati najbolje što možemo protiv velikog favorita", rekao je novinarima na beogradskom aerodromu Dragan Milosavljević.

Partizan je u prva tri kola pretrpeo tri poraza. U drugom kolu je kod kuće imao šut za trijumf nad moskovskim CSKA, a onda je poražen u produžetku, dok je protiv Lijetuvos Ritasa dozvolio rivalu da iskustvom preokrene meč.

"Svaki poraz je nova škola i uvek se trudimo da izvučemo pouke. Mlad smo tim, normalno je da će biti još oscilacija, ali se mi stalno trudimo da budemo bolji", kazao je Milosavljević.

Kapiten crno-belih Vladimir Lučić kazao je da je tim naučio nešto iz prethodna dva meča elitnog evropskog klupskog takmičenja.

Pogledajte još