Udovičić: Nije istina da sam podneo ostavku

0

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić demantovao je danas da je podneo ostavku na tu funkciju, ali je najavio raskid ugovora sa Vaterpolo savezom Srbije (V S S) najkasnije do petka.

Dejan Udovičić se oglasio putem saopštenja i istakao da nije podneo ostavku na jucerašnjem sastanku sa reprezentativcima i rukovodstvom VSS.

„Nije istina da sam pre pocetka sastanka sa igracima dao ostavku. Prisustvovao sam sastanku i razočaran celokupnom atmosferom i stavovima pojedinaca nakon sat i po vremena napustio isti pozdravivši se sa igračima. Sva dešavanja posle toga je volja celnika VSS. Trenutno smo u pripremi sporazumnog raskida Ugovora koji treba da bude ozvaničen u petak“, naveo je Udovičić.

On je najavio da će poštujući obaveze reprezentacije koja ova nedelje igra dve utakmice Svetske lige, narednog ponedeljka održati konferenciju za medije i odgovoriti na sva pitanja javnosti.

VSS je sinoć saopštio da je Udovičić podneo ostavku na lični zahtev uoči sastanka sa igračima i rukovodstvom nacionalnog saveza u Beogradu, a da je predsednik Velibor Sovrović prihvatio ostavku selektora državnog tima.

VSS je naveo da su na sastanku pojašnjena sva sporna pitanja, da su igrači dali punu podršku radu čelnika , pokazali punu slogu u svim pitanjima i izjavili da se neće mešati u izbor novog selektora.

Takođe su istaknuti želja i spremnost za nastavkom kontinuiteta uspešnih rezultata.

Reprezentaciju će do izbora novog selektora voditi Dejan Savić, na osnovu ranije odluke Stručnog saveta VSS.

(Tanjug)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.