Udovičić: Nije istina da sam podneo ostavku

Dejan Udovičić se oglasio putem saopštenja i istakao da nije podneo ostavku na jucerašnjem sastanku sa reprezentativcima i rukovodstvom VSS.

"Nije istina da sam pre pocetka sastanka sa igracima dao ostavku. Prisustvovao sam sastanku i razočaran celokupnom atmosferom i stavovima pojedinaca nakon sat i po vremena napustio isti pozdravivši se sa igračima. Sva dešavanja posle toga je volja celnika VSS. Trenutno smo u pripremi sporazumnog raskida Ugovora koji treba da bude ozvaničen u petak", naveo je Udovičić.

On je najavio da će poštujući obaveze reprezentacije koja ova nedelje igra dve utakmice Svetske lige, narednog ponedeljka održati konferenciju za medije i odgovoriti na sva pitanja javnosti.

VSS je sinoć saopštio da je Udovičić podneo ostavku na lični zahtev uoči sastanka sa igračima i rukovodstvom nacionalnog saveza u Beogradu, a da je predsednik Velibor Sovrović prihvatio ostavku selektora državnog tima.

VSS je naveo da su na sastanku pojašnjena sva sporna pitanja, da su igrači dali punu podršku radu čelnika , pokazali punu slogu u svim pitanjima i izjavili da se neće mešati u izbor novog selektora.

Takođe su istaknuti želja i spremnost za nastavkom kontinuiteta uspešnih rezultata.

Reprezentaciju će do izbora novog selektora voditi Dejan Savić, na osnovu ranije odluke Stručnog saveta VSS.

(Tanjug)

Pogledajte još