Srpske "zečice" u ratu

Plakat za "Plejboj plejmejt" izbor na Filipinima pojavio se juče s fotografijom Anastasije Buđić pod srpskom zastavom, ali Soraja Vučelić, domaća "Plejbojeva" zečica godine, kaže da je reč samo o gala večeri, a da na izbor prve zečice sveta ipak odlazi ona.

- Zvanični "Plejboj plejmejt“ izbor na svetskom nivou održaće se u Kaliforniji, a datum takmičenja još nije poznat. Kao pobednica srpskog izdanja, našu zemlju ću predstavljati ja - kaže za "Blic" Soraja Vučelić.

Plakat koji je "Plejboj" štampao dematuje Soraju. Na njemu se nalazi Anastasijina slika i najava za veliko svetsko takmičenje na Filipinima.

Ovakav rasplet Anastasija Buđić je najavila odmah nakon našeg izbora za "Plejbojevu" zečicu godine. Međutim, Soraja je i tada oštro reagovala. Izjavila je da je ona pobednica i da ima godišnji ugovor s „Plejbojom“, što joj omogućava i da boravi u vili Hjua Hefnera.

Međutim, ona nije išla na Hefovu žurku početkom leta, a sada očigledno ne ide ni na takmičenje koje se održava na Filipinima.

- Za nekoliko dana ja putujem na Filipine, gde će 14. novembra biti svetsko "Plejboj plejmejt" takmičenje. Svesna sam da Soraja plasira glasine, ali su iz "Plejboja" odabrali mene jer sam se slikala za američko i za francusko izdanje. Soraja je lokalna, a ja sam globalna zečica - ističe Anastasija Buđić za "Blic".

Sa druge strane Soraja objašnjava da događaj na Filipinima ustvari nije nikakvo takmičenje, već samo obična gala večera:

- Na takvim večerama mogu da se pojave sve devojke koje su učestvovale na lokalnim izborima za zečice, dok na pravom takmičenju za "svetsku prvakinju" u Los Anđelesu učestvuje samo pobednica, odnosno ja - kaže Soraja.

Pogledajte još