Maldost ludost

Kako su kasnije napisali na Tviteru, nijedan krompirić nije pretekao. Sa "akcijom" uništavanja svog krvotoka počeli su u 11 sati pre podne i bilo im je potrebno preko tri sata.

Nakon što su počeli da nude porcije pomfrita za samo 1,90 američkih dolara u jenskoj protivvrednosti, japanski “Mekdonalds” restorani počeli su da beleže enorman rast posete.

Događaj koji se pre nekoliko dana odigrao u jednom japanskom provincijskom gradu, međutim, definitivno je prevazišao sva očekivanja menadžmenta tamošnjeg popularnog lanca restorana.

Naime, četiri srednjoškolca izazvala su pravu buru nakon što su seli u Mek, naručili 60 porcija pomfrita i objavili svoj poduhvat na Tviteru.

“Ritvitovan” preko dve hiljade puta, ovaj poduhvat privukao je veliku publiku u restoran koja ga je potpuno zakrčila, tako da niko nije mogao da prolazi. Da stvar bude gora, drugi gosti nisu mogli da dođu do pomfrita, pošto se osoblje svojski trudilo da postigne nivo proizvodnje koju su četiri momka zahtevala.

Kako su kasnije napisali na popularnoj društvenoj mikroblogerskoj mreži, nijedan krompirić nije pretekao. Sa “akcijom” uništavanja svog krvotoka počeli su u 11 sati pre podne, i bilo im je potrebno preko tri sata.

Izvor: Medio.rs

Pogledajte još