Ljubavne laži u koje treba prestati verovati

Suprotnosti se privlače!

Možda na prvu i da, ali dugoročno - nikako. Ako je neko potpuno drugačiji od nas, ne možemo se slagati oko malih, ni oko velikih stvari, a takve su veze često mučenje za oboje.

Ljubav je moguća bez prijateljstva!

Čovek s kojim inače ne bi mogla popiti kafu nije dobar izbor. Seks je jedno, ali ako počneš razmišljati o tome da se nikada ne bi ni družila sa svojim dečkom da niste u vezi, znači da niste jedno za drugo. Ne morate odmah biti najbolji prijatelji, ali s vremenom to trebate postati.

Deca zbližavaju!

Mnogi parovi u krizi razmišljaju o deci kao lepilu koje će ih vratiti u ravnotežu, što je sasvim krivo razmišljanje. Deca će možda pomoći na kratko, ali ako stvarno ne funkcionišete, nema razloga da ih uvodite u priču.

Ljubav na prvi pogled postoji!

Na prvi pogled postoji privlačnost, i to je sve. Kasnije se može razviti u ljubav, ali prvi utisak to nikako ne može pokazati. Leptirići u stomaku su super, ali na žalost, nije reč o ljubavi.

Muškarci ne mogu biti vjerni!

Ako je prevario jednom, prevarit će opet - tačno. Muškarci su skloniji prevari, ali to ne znači da sebi ne mogu pomoći. Oni koji stvarno vole ženu neće to nikada napraviti, ma koliko im god to teško palo.

Izvor: Index.hr

Pogledajte još