Jagodina pobedila Zvezdu na Marakani

Golove za Jagodinu postigli su Milan Đurić u 65. minutu i Dejan Đenić u 88. Strelac za Crvenu zvezdu bio je Ognjen Mudrinski u 47.

Jagodina sada ima 23 boda, dva manje od Crvene zvezde. Prvi je Partizan sa 30.

Utakmica pred 10.516 gledalaca imala je dva potpuno različita poluvremena, pošto se sve bitno dešavalo u drugom.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda - Jagodina 1:2

Jagodina je dobro odigrala prvo poluvreme, sa visoko postavljenom odbranom kojom je sprečila Zvezdine napade. Prvih 45 minuta proteklo je u "tvrdoj" igri, bez mnogo prilika.

Crveno-beli su jedinu izglednu priliku imali u 33. minutu, kada je Miloš Dimitrijević šutirao u desnu stranu, a Igor Bondžulić je paradom skrenuo loptu u korner. "Ćurani" nisu u prvom poluvremenu imali nijednu dobru šansu.

Zvezda je drugo poluvreme počela pritiskom i povela već u 47. minutu. Aleksandar Pantić je centrirao, a Mudrinski je bio najviši u skoku i glavom je savladao Bondžulića.

Strelac vodećeg pogotka imao je još dve jako dobre prilike, ali je Bondžulić u 56. minutu odbio loptu sa gol-linije, a u 62. Pogodio stativu.

Samo tri minuta kasnije, "ćurani" su izjednačili. Nikola Maksimović je bez potrebe napravio faul nad Milošem Stojanovićem na ivici šesnaesterca, ali je sudija dosudio penal.

Golman Boban Bajković odbranio je šut Milana Đurića, ali je igrač Jagodine natrčao na odbijenu loptu i doneo izjednačenje gostima.

Trener gostiju Simo Krunić uveo je u igru neposredno pre izjednačenja i napdača Dejana Đenića, koji se u finišu upisao u strelce i doneo veliki trijumf Jagodini.

Miloš Stojanović je lako prošao po desnoj strani, izašao pred Bajkovića i odigrao povratnu loptu za Đenića, koji je sa šest metara postigao gol.

Beta

Pogledajte još