Maturante odveli u gej klub

Učenici četvrtog razreda Osme beogradske gimnazije tvrde da su im tokom maturske ekskurzije u Italiji u jednu od diskoteka upali homoseksualci koji su potpuno slobodno i provokativno đuskali oko šipki, uprkos činjenici da je trebalo da klub po ugovoru sa agencijom bude zatvorenog tipa.

Roditelji đaka žale se da se pored toga deci točio alkohol, hrana je bila loša, a karte za kulturno-istorijske spomenike nisu bile plaćene.

- Ćerka se baš radovala ovoj maturskoj ekskurziji. Međutim, kada se vratila, bila je vidno razočarana. Prvi šok je doživala kada su se prvo veče u diskoteci pojavila šestorica homoseksualaca, 25 ili 26 godina starosti. Počeli su, na opšte zaprepašćenje, da piju i da se vrte oko šipke - objašanjava za "Alo!" majka jednog od učenika.

Sagovornica Aloa kaže da se mladići nisu ljubili pred decom, ali da su u svom nastupu bili vrlo provokativni.

- Osim učenika Osme gimnazije u diskoteci niko nije smeo da se nalazi. U ugovoru koji je škola sklopila sa agencijom "Globus travel" stoji da je klub zatvorenog tipa, što znači da ne samo da je lokalcima zabranjen ulaz već i učenicima drugih škola - dodaje ona.

Prema njenim rečima, pored ove na ekskurziji je bilo i brojnih drugih nepravilnosti.

- I drugim roditeljima su se žalila deca. Tako smo saznali i da im je jedan od vodiča kupovao alkohol, da karte za kulturno-istorijske spomenike nisu ušle u cenu aranžmana, da su deca spavala na pomoćnim ležajevima koji su bili polomljeni, a da se obećani "pojačan doručak" sastojao od jedne šnite šunke i šnite kačkavalja - objašnjava ona za Alo.

Ovim povodom "Alo!" je juče kontaktirao i sa Osmom beogradskom gimnazijom, ali direktorke Irene Brajević nije dala nikakav komentar, dok je Miodrag Lazović, direktor "Globus travela", odbacio sve navode kao netačne. On kaže za "Alo!" da nijedan vodič nije u svom izveštaju naveo da se desio bilo kakav problem u diskoteci.

Da li je strašnije kad se maloletno lice nađe u društvu alkohola ili homoseksualca?

Izvor:Medio.rs

Pogledajte još