Lejkersi, Atalanta i Toronto do prvih pobeda u sezoni

BEOGRAD, 5. novembra 2012. (Beta) - Košarkaši Los Andjeles Lejkersa zabeležili su noćas prvu pobedu u sezoni trijumfom nad Detroitom od 108:79, dok je Atalanta slavila u gostima nad Oklahomom sa 104:95.

LA Lejkerse predvodio je Dvajt Hauard sa 28 poena, dok je Meta Vorld Pis ubacio 18. Najefikasniji u ekipi Detroita bio je Jonas Jerebko sa 18 poena. LA Lejkersi imaju učinak od tri poraza i jedne pobede, dok Detroit ima tri poraza iz isto toliko utakmica.

Atalanta je takodje došla do prve pobede, a najzaslužniji za trijumf bio je Al Horford sa 23 poena i 12 skokova, dok je Luis Vilijams dodao 19. Najefikasniji igrač utakmice bio je Kevin Martin sa 28 koševa, dok je Kevin Durent ubacio 22 uz 12 skokova. Atalanta ima skor od jedne pobede i poraza, dok Oklahoma ima poraz više uz jedan trijumf.

Košarkaši Orlanda su zabeležili drugu pobedu, ovaj put kod kuće su bili bolji od Feniksa sa 115:94. Orlando je predvodio Džej Džej Redik sa 24 poena i šest asistencija, dok su Glen Dejvis i Aron Aflalo ubacili po 22. Najbolji u ekipi Feniksa bio je Luis Skola sa 24 poena i sedam skokova.

Toronto je zabeležio prvu pobedu u sezoni, kod kuće je slavio protiv Minesote sa 105:86. U ekipi Toronta istakli su se Demar Derozan i Kajli Lovri sa po 22 poena i sedam skokova, dok je kod gostiju najbolji bio Andrej Kirilenko sa 17 koševa, a bivši košarkaš Partizana Nikola Peković dodao je 15.

Pogledajte još