Suspendovane sudije sa utakmice Zvezda - Jagodina

BEOGRAD, 5. novembra 2012. (Beta) - Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) suspendovala je u ponedeljak po hitnom postupku arbitre koji su sudili na utakmici u kojoj je Jagodina savladala Crvenu zvezdu sa 2:1 u 11. kolu Super lige.

Kako se navodi na sajtu FSS, Sudijska komisija je po hitnom postupku posle telefonske sednice suspendovala glavnog sudiju Dejana Dimitrijevića i njegove pomoćnike Petra Davidovića i Milana Milovanovića "koji su načinili niz grešaka" na toj utakmici.

Zvezda je povela golom Ognjena Mudrinskog u 47. minutu, a Jagodina je izjednačila u 64. iz penala Milana Djurića, da bi gosti pobedili pogotkom Dejana Djenića tri minuta pre kraja utakmice.

"Sudija Dimitrijević i prvi pomoćnik Davidović su načinili evidentne propuste prilikom dosudjivanja kaznenog udarca za Jagodinu u 64. minutu. Prekršaj je postojao, ali se desio izvan kaznenog prostora. Drugi pomoćnih Milovanović takodje je načinio propuste na ovoj utakmici", navodi se u izveštaju sa sednice Sudijske komisije.

Konačna odluka Sudijske komisije biće doneta na vanrednoj sednici, koja će biti održana kada stignu svi izveštaji i materijali sa tog meča.

Pogledajte još