NOVO: Ženska vijagra koja se ušmrkava?!

"Tefina" bi uskoro trebalo da se pojavi na tržištu, a žene će dva sata pre seksa ušmrkati dozu koja bi prema nekim očekivanjima trebalo da deluje čak šest sati.

Vijagra za žene

Lek baziran na testosteronu povećaće seksualnu želju aktivirajući delove mozga zadužene za povećanje prokrvljenosti polnih organa.

Šta stoji iza smanjenog seksualnog nagona
Kritičari ovog leka kao što je dr. Ric Gordon smatraju da se ženska seksualnost koristi u komercijalne svrhe i da novi lek previđa prave probleme koji stoje iza smanjenog seksualnog nagona žena.

"Muškarci koriste seks kako bi se oslobodili stresa, a žene se treba da oslobode stresa da bi uživale u seksu. To je kompleksno emocionalno pitanje", rekao je Gordon za ONE News.

"Žene koje ne postižu orgazam osećaju se lošije od onih koje ga postižu, a doktori trenutno nemaju rešenje koje bi im ponudili. Ovo je samo pomoć onim ženama koje su frustrirane nepostojanjem adekvatnog rešenja", kazala je profesorka Davis dodajući da žene niko i ni na koji način ne sprečava da istovremeno pokušaju da pronađu i uklone uzrok seksualne disfunkcije.

Pogledajte još