Stramačoni: Partizan raste iz utakmice u utakmicu

"Partizan raste kao ekipa. To je klub koji iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. U Milanu su sjajno odigrali prvo poluvreme. Poznati su kao ekipa koja daje sve od sebe kod kuće i to očekujem i sutra", rekao je Stramačoni novinarima na stadionu Partizana pred sutrašnji meč.

Inter je pre dve nedelje u Milanu pobedio sa 1:0, golom u 88. minutu, a Partizan je minut pre toga imao veliku šansu za pogodak, ali je Samir Handanović odbranio šut Lazara Markovića.

POGLEDAJ VIDEO: Inter - Partizan 1:0

"Mi ćemo pokušati da ne ponovimo greške iz utakmice od pre dve nedelje. Velike su nam ambicije sutra - jednostavno, ako pobedimo, idemo dalje", rekao je Stramačoni.

Posle prve utakmice u italijanskim medijima mnogo se pričalo o Markoviću.

"Lazar Marković mi se baš dopao, mlad je, talentovan i ima veliki potencijal. Neće biti lako čuvati ga, odličan je igrač, što je pokazao na terenu, ali ima mnogo Partizanovih fudbalera koji su dobri i nadam se da neće briljirati protiv nas", kazao je Stramačoni.

Inter je pobedio u poslednjih osam uzastopnih utakmica, a poslednja je bila u subotu u Seriji A, kada su savladali lidera na tabeli italijanskog prvenstva Juventus sa 3:1.

"Tajna dobrih rezultata je da se uvek koncentrišemo samo na sledeću utakmicu, jer je ona u tom trenutku najvažnija. Dobili smo Juventus, ta utakmica jeste važna, ali nam je sada u glavama isključivo utakmica s Partizanom koju moramo da dobijemo da bismo se plasirali u sledeću fazu",
rekao je Stramačoni.

On je dodao da ima problem pošto je mnogo njegovih igrača povređeno.

"Veoma smo zauzeti, intenzivno se igra na dva fronta i to mi daje za pravo da iskoristim sve igrače koji su na raspolaganju. Ovo nije dobar trenutak za nas s obzirom da imamo veliki broj povređenih igrača, ali ćemo se truditi... Imamo samo dva štopera na raspolaganju, ali mislim da nam je tim i pored toga jak i nadam se da će to biti dovoljno protiv Partizana", rekao je Stramačoni.

Utakmica između Partizana i Intera igraće se sutra od 21.05 na stadionu u Humskoj.

Beta

Pogledajte još