Pobeda: Kritiku pretvorili u odličnu reklamu!

U svom je šaljivom postu na njihovoj Facebook stranici istakao: "Gledajući vaše reklame, shvatio sam da je to prekrasno vreme u mesecu kada žene uživaju u vožnji biciklom, plesu i skakanju padobranom. Zašto ja ne mogu uživati u toj sreći, 'plavoj vodi' (kojom se najčešće prikazuje moć upijanja uložaka) i krilcima? Proklet bio moj penis! Ali, tada sam upoznao devojku i nisam mogao dočekati da dođu ti dani u mesecu kada ćemo uživati u toj avanturi... Lagali ste! Nije bilo sreće, ekstremnih sportova, plave vode koja se sliva preko krilaca i odličnog soundtracka. Umesto svoje prekrasne, nežne dame, dobio sam devojčicu iz 'Isterivača đavola'. Hvala vam što ste me pripremili za ovo".

Njegov je post u kratkom vremenu skupio preko 100 hiljada lajkova, a firma je odlučila da odgovori video izvinjenjem u kojoj priznaju svoju obmanu.

U videu se pojavila tobožnja direktorka firme Caroline Williams i otkrila mu da "neki ljudi jednostavno ne mogu podneti istinu". Međutim, ono što je još važnije, njihov je odgovor skupio preko tri miliona klikova i pretvorio se u besplatnu reklamu koja je postala viralna i nametnula se kao odlično odrađeni marketinški potez.

"Ti si Richarde skinuo veo s ovog mita i na taj način izložio stvarnosti svakog muškarca koji se s istinom nije mogao suočiti", u završetku je sarkastično zaključila "direktorka" firme.

Drugim rečima, firma je uzela nešto negativno i okrenula to u svoju korist, a popularnost je dodatno porasla kada se "Huffington Post" zainteresovao za ovu priču i privukao pažnju na ovaj odličan potez.

(old_image)

Pogledajte još