Čeka li nas gej Džejms Bond?!

Možeš li nešto efektnije uraditi za promociju filma od zapaliti javnost pričom da se ispod elegantnog odela zavodnika žena, krije zapravo gej legenda. Da, 21. vek je i zašto da i Džejms Bond nema malo "momak-na-momak" akcije? Jednostavno - to prodaje!

Mada, zamislite kako je bilo prosečnom mačo obožavaocu agenta 007 kada ga je video onako vezanog dok ga u filmu "Skyfall" dodiruje zločinac na... pardon, ali to jeste izazovan način. Posebno kada znamo da dodir kreće od seks simbola Havijera Bardema i stiže do, opet, seks simbola Danijela Krejga.

"Mešani i mućkani" ostaju muškarci koji ovo treba da svare, ali i žene koje su izgubile jednu bitku. Mada, niko nema pravo da se buni, jer kada se taj vajb oseti u vazduhu - nema tu "strejt, gej, bi". Danijel, muškarčina Danijel si, ispred tebe je Havijer, seksi Havijer, varnice na sve strane, teško je obuzdati strasti... Keš u novčaniku, svakako ne gine.

A šta na mogućnost da preispita svoju seksualnost nakon 23 filma za kanal "E!" kaže mister ženskaroš Džejms Bond?

- Ne, nikada ne bih mogao da zamislim gej Bonda, zato što on nije gej. Ne mislim ni da je Havijerov lik gej - jednostavno, on bi j**ao bilo koga - kaže Danijel Krejg.

Međutim, Naomi Heris, koja igra agenticu u filmu "Skyfall", kaže da s idejom gej Bonda nema nikakav problem. Štaviše, ona sanja da se snimi ženski Bond.

Da li ovo znači da ni institucija Bonda nije svetinja ili da je vreme za osvežavanje franšize? Samo sekund, da izvadimo digitron...

Pogledajte još