Imamo čvrst sporazum sa PUPS-om

BEOGRAD, 9. novembra 2012. (Beta) - Gradonačelnik Beograda Dragan Djilas izjavio je u petak da ne vidi razloga za promenu vlasti u glavnom gradu istakavši da njegova Demokratska stranka ima "čvrst koalicioni sporazum" sa Partijom ujedinjenih penzionera Srbije i "dogovor" sa Socijalističkom partijom Srbije.

"Imamo čvrst koalicioni sporazum sa Partijom ujedinjenih penzionera Srbije i dogovor sa Socijalističkom partijom Srbije sa kojima nikad nismo ni potpisali koalicioni sproazum. Funkcionišemo kao vlast i ne vidim da bilo ko treba da menja nešto je bila jasna volja gradjana", rekao je Djilas novinarima u Skupštini grada upitan o nameri Srpske napredne stranke da menjaju gradsku vlast.

Djilas, zamenik predsednika Demokratske stranke, rekao je da vlast u Beogradu nije napravljena na "principima podele plena i funkcija već da je napravljena na ideji i rezultatima realizovanim prethodnom periodu".

"Kao gradonačelnik ne pravim kompromise. Nema kompromisa o promenama ove politike i neće biti ni kompromisa u daljem razvoju grada", rekao je on.

Pogledajte još