Nataša Bekvalac ide na Evroviziju?

0

Kako se priča, Marija Šerifović i Nataša Bekvalac su glavne favoritkinje za odlazak na Evroviziju u Švedsku. Međutim…

Nataša Bekvalac i Marija Šerifović glavne su kandidatkinje za predstavnika Srbije na Evroviziji, koja će održati sledeće godine u Malmeu, saznaje „Kurir“ od izvora bliskog RTS. Marija Šerifović je donedavno važila za glavnog favorita, jer mnogi smatraju da ona može ponovo dovesti Evroviziju u Beograd.

Međutim, drugi smatraju da bi taj posao dobro obavila i „novosadska Barbika“…

Da li bi Nata ovako zapalila i Švedsku?

Plasman Marije Šerifović u Švedskoj nijednog momenta nije doveden u pitanje, ali ni Nataša Bekvalac ne bi bila loš izbor. Naprotiv. Marija ima jači vokal, ali i Nataša dobro peva. Takođe, njena pojava i vladanje scenom teško da nekoga mogu ostaviti ravnodušnim. Biće teško odlučiti, ali za koju god da se opredele, neće pogrešiti – kaže izvor „Kurira“.

PR Javnog servisa Duška Vučinić Lučić kaže da još uvek nije razgovarano na temu Evrovizije, a Nataša Bekvalac nije želela da komentariše navode.

S druge strane, Marija Šerifović je izjavila da nije zainteresovana da ponovo nastupi na Evroviziji, jer je već pobedila i drugo ili treće mesto je ne bi mogli zadovoljiti i dodaje da „bi trebalo da se vrati Beovizija, to je pošteniji način izbora“.

Marija Šerifović na Evroviziji 2007

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.