Nikolić: Rad nije u krizi igre

IVANJICA, 10. novembra 2012. (Beta) - Trener Rada Marko Nikolić kazao je da njegov tim nije u krizi igre, a da je u subotu od Javora u 12. kolu fudbalske Super lige izgubio zbog sopstvenih grešaka.

"Jako dobro smo počeli i oko 30 minuta smo apsolutno kontrolisali igru. Imali smo odličnu priliku, ali je golman Javora (Milorad Nikolić) imao jednu neverovatnu odbranu", rekao je Nikolić agenciji Beta posle meča u Ivanjici.

"Primili smo poklon gol, kada je Eliomar Silva šutnuo sa oko 25 metara, a naš golman (Filip Kljaić) napravio grubu grešku, praktično autogol", objasnio je mladi stručnjak.

Trener Rada kazao je i da je njegova ekipa bila ofanzivnija u drugom delu i propustila nekoliko prilika, zbog kojih je, kako je ocenio, bila kažnjena.

"Gradjevinari" su odlično počeli sezonu, ali su danas pretrpeli četvrti poraz. Sve te utakmice izgubili su sa 1:0.

"Nismo u krizi igre. Ovo je jednostavno mlad tim koji ima neke probleme da dodje do realizacije. Sve (četiri) utakmice koje smo izgubili, izgubili smo sa 1:0. Niko nas nije pobedio niti nadigrao. Primamo golove iz nekih neverovatnih situacija", rekao je Nikolić.

On je kazao da nema razloga da bude nezadovoljan igrom svog tima, a da su mu jedine zamerke način na koji se primaju golovi, kao i realizacija.

"Ništa se neće menjati do kraja šampionata, nastavićemo da radimo kao i do sad. U poslednje četiri utakmice pre zimske pauze pokušaćemo da osvojimo još neki bod u prvenstvu i prodjemo dalje u kupu", rekao je Nikolić.

Pogledajte još