Vujošević: Naći ćemo snagu da ustanemo!

"Utakmica sa Zvezdom nam ne dolazi u dobrom momentu...Teško je podići ekipu i fizički i psihički...Igrači su potrošeni, ali ćemo naći snagu da ustanemo i ispravimo se", rekao je Duško Vujošević novinarima u Beogradu.

Partizan je u petak izgubio od Bamberga u petom kolu Evrolige, iako je do pred sam kraj meča imao vođstvo.

POGLEDAJ VIDEO: Partizan izgubio od Bamberga

Crno-beli su trenutno prvi na tabeli Jadranske lige, sa šest pobeda i porazom, dok je Crvena zvzeda peta sa tri trijumfa.

"Zvezda ima odličan tim, ozbiljna sredstva su uložena i nije se krilo da će ove sezone napadati trofeje u svim takmičenjima. Konsolidovali su se posle nešto lošijeg početka sezone i na ovu utakmicu gledaju kao na veliku priliku. Očekujem neizvesnu utakmicu. Igraće jedna iskusna ekipa sa igračima koji su u zenitu i jedan perspektivan tim koji svakim danom treba da bude bolji... Pokazaćemo da smo u stanju da demonstriramo snagu i karakter", rekao je Vujošević.

Trener crno-belih kazao je da su njegovi igrači napredovali brže nego što se očekivalo, što je podiglo očekivanja od njih.

"Napredak igrača je išao malo brže nego što sam očekivao, pa se izgubila želja za realnošću, tako da se ozbiljan protivnik, kao onaj od sinoć, tretirao kao prosečan", rekao je Duško Vujošević.

Utakmica Partizan - Crvena zvzeda igra se sutra od 21.00 u hali Pionir, a ulazak će biti moguć samo sa sezonskim kartama.

Beta

Pogledajte još