Svirepo ubistvo manekenke iz Novog Sada

Kako prenosi "Blic", Novosadska policija traga za Darjanom M. (25) zbog sumnje da je počinio ovaj zločin.

Telo je pronađeno noćas u Fruškogorskoj ulici broj 6, u stanu na 12. spratu.

Isražni sudija Višeg suda Miroslav Alimpić rekao je nakon uviđaja da se sumnja na ubistvo, jer su na telu vidljive brojne povrede, a na licu mesta su zatečeni i tragovi krvi.

"Telo devojke pronađeno je u stanu u kojem je živela. Na telu su vidljive brojne povrede, a dokazi sa lica mesta ukazuju da se ubistvo dogodilo tokom popodneva", rekao je Alimpić, naglasivši da se za počiniocem intenzivno traga.

Sudija Alimpić je kazao da će tačan uzrok smrti biti utvrđen u Zavodu za sudsku medicinu, gde je telo preneto na obdukciju.

Kako prenosi "Alo", policija je u stanu ubijene zatekla užasan prizor, beživotno telo manekenke unakaženo povredama, za koje se sumnja da su nanete tupim predmetom.

Ubica je svirepo mučio manekenku, a na telu su vidljive i opektotine - pa se pretpostavlja da je ubica gasio cigarete o njenu kožu.

Žrtva je bila jedna od poznatijih foto-modela koja je svojevremeno radila i za brojne modne agencije.

Izvor "Blica" potvrđuje da je ubica za kojima policija i dalje traga od ranije poznat policiji.

Malo posle otkrivanja leša devojke dogodila se još jedna užasna smrt u Novom Sadu. Mladi muškarac bacio se sa petog sprata jedne od zgrada u Ulici Maksima Gorkog, ali se ne navodi da li je ovaj čin imao fatalan ishod.

Pogledajte još