Nedeljni horoskop (12.11 - 19.11)

OVAN

POSAO:Budite opazrivi u komunikaciji sa saradnicima.Često znate da presečete saradnika svojim stavom.Od četvrtka imate važan sastanak i važne odluke koje donosite.Morate da pazite na novac skloni ste preteranom trošenju.

LJUBAV:Partner ima tihu patnju za vama.Morate da budete posebno pažljivi.slobodni Ovnovi imaju jako lep susret sa prijateljem/com,koji će pokazati izvesno interesovanje.

ZDRAVLJE:Osetljivi ste na promenu vremena.

BIK

POSAO:Možete mati lošu saradnju sa osobom iz znaka Škorpije.Budite oprezni od utorka do četvrtka.Oprez kada su nekretnine u putanju.Važan dokument treba da potpišete do kraja nedelje.

LJUBAV:Jak osećaj ljubomore.Obratite pažnju krajem nedelje.Skloni ste flertu.Slobodni Bikovi biće podstaknuti prijateljima da konačno upoznaju nekog i započnu romansu.

ZDRAVLJE:Imate dobro zdravlje u ovom trenutku.Ne bi trebalo da imate veće smetnje .

BLIZANCI

POSAO:Ova nedelja može biti posebno aktivna za vas.Imate jako puno važnih sastanaka i ideja koje treba sprovesti u delo.Možete biti dosta angažovani na još jednom poslovnom projektu.Tu već možete da računate na novac.

LJUBAV:Partner je vezan za vas,preterano i to vam smeta.Vi volite da udahnete duh slobode.Slobodni Blizanci mogu da očekuju skup ili proslavu gde će upoznati osobu koja nije slobodna.Razmislite šta da radite.

ZDRAVLJE:Preterano se iscrpljujete.Ako ste pušač onda zaista razmislite šta dalje!


RAK

POSAO:Očekujete svaki dan da vam se javi poslovni partner koji radi i živi u dalekoj zemlji,preko okeana,azija,..Potrebno vam je strpljenje.Ponekad srljate i niste promišljeni što je pomalo atipično za vaše sazvežđe.

LJUBAV:U ljubavi ste potpuno zatvoreni u ovom periodu.Slobodni Rakovi imaju dilemu sa kim će da uđu u vezu,nova ljubav ili povratak na staro.Rakovi u braku ili vezi neka obrate pažnju na svog partnera koga su zapostavili.

ZDRAVLJE:Skloni ste noćnom životu i pretrivanju alkohola.

LAV

POSAO:Posao ove nedelje važan i budite samo uporni jer vas očekuje uspeh koji ćete imati već krajem nedelje,a za vikend – novac.

LJUBAV:Osećate usamljenost.Morate da popravite odnos sa partnerom što pre.Birate jake osobe pored sebe a posle ne možete sami da se izvučete iz njihovih kandži.Razmislite pre nego uđete u bilo koji oblik veze.Ovo posebno ima važnosti za one koji su slobodni.

ZDRAVLJE:Dosta iscrpljenosti.

DEVICA

POSAO:Imate podršku Strelca ili Lava.Bilo bi dobro kada bi jedna Škorpija bila u mogućnosti da vam pomogne oko finansija ili da vam pozajmi veći novac.Četvrtak bitan dan za poslovne komunikacije.

LJUBAV:Zainteresovani ste za osobu sa kojom radite. Budite ubeđeni da i ona vas negde posmatra i želi da bude sa vama.

ZDRAVLJE:Pazite na kičmu,stopala.


VAGA

POSAO:Spremni ste da prihvatite iz inostranstva saradnike.Možda ćete imati i put koji će vam biti zanimljiv i nove saradnike.Posebno za one koji imaju vezu sa umetnošću ili medijima,imaće posebno dobru nedelju finansijski,..

LJUBAV:Vage u vezi ili braku imaće osećaj nestabilnosti.Partner mora da se više potrudi oko vas.Slobodne Vage mogu da budu u vezi sa osobom koja nije iz mesta stanovanja.

ZDRAVLJE:Raspoloženje ili često okruženje mogu da utiču na vaš nervni sistem.

ŠKORPIJA

POSAO:Imate dobar period za saradnju sa zemljama sa severa.Morate da napravite pravi plan kako biste uspeli.Novac vam stiže od osobe koja je rođena u znaku Vage ili Ovan.

LJUBAV:Nedelja je dobra za ljubav i izražavanje emocija.Možete biti u dobrom odnosu sa Škorpijom ili Jarcem ukoliko ste slobodni i težite stabilizaciji.

ZDRAVLJE:Povedite računa o krvnom pritisku.

STRELAC

POSAO:Spremni ste da prelomite.Imaćete nezgodne razgovore sa saradnicima,pa vas to uznemiri i ne možete da imate koncentraciju a samim tim i dobre poslovne rezultate.

LJUBAV:Možete da očekujete dobar period na emotivnom polju tokom nedelje jer će partner da bude uvek uz vas i vaša prva i prava podrška.Slobodni Strlčevi imaju susret sa osobom koja se bavi poslovima medicine,farmacije.

ZDRAVLJE:Imate jake nervoze jer želite sve pod svojom kontrolom da imate.

JARAC

POSAO:Poslovno realno nemate vremena ni da trepnete.Pretrpani ste obavezama što važnim što ne važnim poslovima.Pokušajte da pronađete zlatnu sredinu.Pred kraj nedelje imate dobar aspekat za novac.

LJUBAV:U emotivnoj vezi u kojoj se nalazite trenutno nemate strpljenje ni dobru komunikaciju.Morate da naučite da budete ponekad tolerantni.Slobodni Jarčevi očekuju poziv iz inostranstva.

ZDRAVLJE:Prehlada.

VODOLIJA

POSAO:Jako povoljno ove nedelje za sve rođene u znaku koji voli ekscentričnost,inovatorstvo i totalno promenu na svim nivoima.Novac već od srede.

LJUBAV:Slobodni žele po svaku cenu da uđu u vezu preko prijatelja,ali ta veza neće uspeti.Morate da budete uprni sa jednom Vagom ili Blizancem koji su pravi izbor za vas.

ZDRAVLJE:Imate dobro zdravlje tokom nedelje.

RIBE

POSAO:Počinjete da verujete sebi i svojoj energiji.To je dobro.Napredujete i pokrećete se svaki put kada je to inspirativno.Imaćete pomoć zemljanih i vatrenih znakova.Oni mogu da podignu rejting.

LJUBAV:Vaša veza je dobra.Vi ste pomalo nesigurni i ne treba da budete zbog toga nesrećni ili nestabilni.Nije loše ponekad da partneru otvoreno kažete- volim te.

ZDRAVLJE:Raspoloženje dobro samim tim i zdravlje.

Pogledajte još