Zapaljen još jedan automobil u Vranju

0

VRANJE, 13. novembra 2012. (Beta) – Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković izjavio je da je u utorak ujutru u Vranju u požaru izgoreo automobil marke "mercedes" vlasnika Sladjana Bogatinovića, privrednika iz tog grada.

VRANJE, 13. novembra 2012. (Beta) – Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković izjavio je da je u utorak ujutru u Vranju u požaru izgoreo automobil marke „mercedes“ vlasnika Sladjana Bogatinovića, privrednika iz tog grada.

Stamenković je agenciji Beta rekao da policija još utvrdjuje okolnosti izbijanja požara u kome je oko 4.30 izgoreo Bogatinovićev automobil, koji je u trenutku izbijanja požara bio parkiran na ulici.

Pre samo dva dana u Vranju je u požaru, za koji je utvrdjeno da je namerno izazvan, izgoreo „pežo 206“ jednog od lidera socijalista u tom gradu Branimira Stojančića.

Portparol vranjske policije rekao je da „nije dobio zeleno svetlo da otkriva detalje“ o tom slučaju.

U Vranju je u poslednjih dve, tri godine zabeleženo oko 15 slučajeva paljenja automobila vidjenijih Vranjanaca, od kojih nijedan do danas nije rešen, odnosno zbog nedostatka dokaza nijedan postupak nije ni pokrenut pred Osnovnim sudom u tom gradu.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.