Uhapšen ubica novosadske manekenke

Vladislava Červenko pretučena je na smrt u Novom Sadu, a njeno telo ponađeno je u naselju Liman. Beživotno telo devojke ponađeno je pre dve noći u stanu u Fruškogorskoj ulici u novosadskom naselju Liman. Žrtva je bila jedna od poznatijih foto-modela koja je svojevremeno radila i za brojne modne agencije.

Kako sazanje "Blic", Musić je odmah nakon zločina pobegao iz Novog Sada, a veruje se da je planirao da pobegne iz zemlje. Zbog sumnje da mu je dala novac za bekstvo, novosadska policija je juče privela na informativni razgovor i njegovu majku.

Darijan Musić se inače juče oglasio fejsbuk postom uznemirujuće sadržine. Musić je, pišući samo velikim slovima, priznao da je ubio svoju devojku jer ga je "varala sa kojekime dok je bio u zatvoru" i u monstruoznom tonu tvrdi da mu nije bio cilj da ona umre ("saučešće porodici, nisam hteo, jbg"). Musić u poruci izražava ljubav prema mrtvom telu Vladislave Červenko i najavljuje da će se ubiti.

Istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić rekao juče je da je, prema prvim raspoloživim podacima, devojka u stanu živela zajedno sa momkom.

Izvor: Blic

Pogledajte još