Seksi saveti iz 60-ih godina:"Vrlo je često bolje biti ljubavnica nego žena. Ljubavnica razvedrava muškarca"

0

Šezdesete su bile jako zanimljive godine: Feministički pokret je jačao, homoseksualnost se još uvek smatrala bolešću, a saveti za seks su prštali na sve strane.

1. „Kada je muškarac na vrhuncu, dovoljno je da žena ispusti mali prigušeni zvuk zadovoljstva kako bi mu pokazala da je i ona uživala“ – Stavljanje muškog orgazma na prvo mesto je stara priča, a prigušeni zvukovi takođe spadaju u prošlost.

2. „Ljubite ga po očima, nosu, čelu, kosi, bradi i ustima, prelazite nežno jezikom preko njegovih prednjih zuba, desni, dotaknite mu jezik“ – iako su poljupci odličan početak predigre, sumnjamo da muškarci uživaju kada im ljubimo kosu i čelo.

3. „Devojka koja želi da izbegne strastveno ljubljenje mora konstantno da priča o stvarima koje zanimaju muškarca s kojim je na sastanku, a kada je otprati do kuće, pristojno ga pozdravi i uđe unutra“ – ne znamo za muškarce u šezdesetim, ali kada bi devojka danas sve vreme pričala o fudbalu ili drugim zanimljivim stvarima za muškarca s kojim je na sastanku, verujemo da bi je pokušao skinuti na licu mesta.

4. „Odnos između prostitutke i klijenta jednak je odnosu između muža i žene.
Oženjeni muškarci podmićuju svoje žene poklonima, a one im zauzvrat pružaju usluge. Žena je jednostavno prostitutka koja se plaća smeštajem i hranom za usluge koje pruža“
– opis srećnog braka iz Plejboja iz 1966. godine Nemamo komentar.

5. „Vrlo je često bolje biti ljubavnica nego žena. Ljubavnica razvedrava muškarca svojim humorom i šarmom, što mu je potrebno nakon što ga žena izmuči“ – Kosmpolitan (1969). Verujemo da je ovo napisao muškarac.

Izvor:Index.hr

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.