Seksi saveti iz 60-ih godina:"Vrlo je često bolje biti ljubavnica nego žena. Ljubavnica razvedrava muškarca"

1. "Kada je muškarac na vrhuncu, dovoljno je da žena ispusti mali prigušeni zvuk zadovoljstva kako bi mu pokazala da je i ona uživala" - Stavljanje muškog orgazma na prvo mesto je stara priča, a prigušeni zvukovi takođe spadaju u prošlost.

2. "Ljubite ga po očima, nosu, čelu, kosi, bradi i ustima, prelazite nežno jezikom preko njegovih prednjih zuba, desni, dotaknite mu jezik" - iako su poljupci odličan početak predigre, sumnjamo da muškarci uživaju kada im ljubimo kosu i čelo.

3. "Devojka koja želi da izbegne strastveno ljubljenje mora konstantno da priča o stvarima koje zanimaju muškarca s kojim je na sastanku, a kada je otprati do kuće, pristojno ga pozdravi i uđe unutra" - ne znamo za muškarce u šezdesetim, ali kada bi devojka danas sve vreme pričala o fudbalu ili drugim zanimljivim stvarima za muškarca s kojim je na sastanku, verujemo da bi je pokušao skinuti na licu mesta.

4. "Odnos između prostitutke i klijenta jednak je odnosu između muža i žene.
Oženjeni muškarci podmićuju svoje žene poklonima, a one im zauzvrat pružaju usluge. Žena je jednostavno prostitutka koja se plaća smeštajem i hranom za usluge koje pruža"
- opis srećnog braka iz Plejboja iz 1966. godine Nemamo komentar.

5. "Vrlo je često bolje biti ljubavnica nego žena. Ljubavnica razvedrava muškarca svojim humorom i šarmom, što mu je potrebno nakon što ga žena izmuči" - Kosmpolitan (1969). Verujemo da je ovo napisao muškarac.

Izvor:Index.hr

Pogledajte još